Om oss

                Om oss på Trondheim Taiji Senter


Trondheim Taiji Senter er et veletablert Taiji Senter som drives av Frode Strand Karlsen og Tina Maria Lambert, begge sertifiserte instruktører. Senteret ligger i Kjøpmannsgata 12 i hjertet av Trondheim. Målet med senteret er å skape et sted der en kan dele kunnskap og utforske Taijiquan og qigongens verden sammen med andre. Et pusterom, et sted der en kan komme å senke skuldrene legge vekk all stress og bare være tilstedet her og nå. Et sted for gode dialoger over en kopp te.Taijiquan og Qigong bidrar til å bedre den fysiske og mentale helse, og gjennom treningen kan en få en større forståelse av livet. Naturlig bringes det inn i den daglige praksis og en kan lettere håndtere hverdagen og dens utfordringer. Taiji sies og være å beherske forandringer(mastering change).

Trondheim Taiji Senter er nært knyttet til Norsk Taiji Senter i Oslo (www.taiji.no). Der de begge har gått i lære hos Pamela Hiley. En av Europas mest erfarene Taiji lærere.

 

 

                                                                      Frode Strand Karlsen


Frode Strand Karlsen er hovedinstruktør i Trondheim Taiji Senter,  har trent kampkunst  og avspenningsteknikker siden år 2000. Han startet karrieren med Wing Tsun i Trondheim, og etter noen år økte interessen for å se dypere og bredere inn i de østlige filosofier, bevegelse og meditasjonsteknikker. Flere trenere og grener er siden besøkt, både i innland og utland. Hos Pamela Hiley ved Norsk Taiji senter i oslo ble han i over flere år både som Taiji student og etterhvert som assistent. Han gikk Taiji lærerutdannelsen hos Pamela Hiley, og fikk diplomet i 2009. Siden da har han undervist på flere arenaer.

Frode har ved siden av Taiji, Jobbet som soneterapeut og Energi massør i Oslo i flere år ved Markveien Naturmedisinske senter.

 

 

                                                                       Tina Maria Lambert


Tina Maria Lambert  er opprinnelig fra Nøtterøy i Vestfold. Hennes interesse for Kina og østlig filosofi startet i 2003 da hun studerte Naturopati ved Norsk akademi for naturmedisin i Oslo.  I 2009 deltok hun på sitt første helge kurs i Taijiquan. Etter det startet hun å trene ved Norsk Taiji Senter, og lærte formen Cheng Man Ching 37 stillinger Yang stil av Pamela Hiley. I 2012 reiste hun til Wudang fjellene, Kina og trente Taiji og Kungfu i 3 måneder. I 2016/2017 gjennomførte Tina sin Taiji lærer utdannelse ved Norsk Taiji Senter. Idag driver hun Trondheim Taiji Senter sammen med Frode, og har kurs ukentlig i Taijiquan.